Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2018 19:10:00

Piráti budou hlasovat pro odvolání místopředsedy Sněmovny Okamury

Piráti budou hlasovat pro odvolání místopředsedy Sněmovny Okamury

Poslanecký klub Pirátské strany se jednohlasně shodl na tom, že se vysloví pro návrh na odvolání Tomia Okamury z funkce místopředsedy Poslanecké sněmovny PČR.

Důvodem pro podání návrhu jsou nedávné výroky předsedy SPD, který relativizoval utrpení obětí v pracovním táboře v Letech na Písecku během druhé světové války.

„Tomio Okamura svými výroky zpochybnil kruté podmínky a úmrtí v táboře Lety. Pokud pan Okamura ví, co se v Letech dělo za hrůzy a svými výroky testuje, kolik mu toho projde, je to snad ještě závažnější než neznalost faktů. V této funkci totiž reprezentuje nejen sebe a svou stranu, ale i celý zastupitelský sbor,“ uvedla Olga Richterová, 1. místopředsedkyně Pirátů, která se dlouhodobě zabývá problematikou menšin a lidských práv.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama