JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2018 18:36:02

Vláda výstavbu rychnovské nemocnice neohrožuje

Vláda výstavbu rychnovské nemocnice neohrožuje

Tak by se dal „telegraficky“ shrnout výsledek naší dnešní ranní návštěvy u premiéra české vlády Andreje Babiše.

I s ohledem na spekulace a vyslovované pochybnosti kolem výstavby Nemocnice v Rychnově nad Kněžnou, jakož i strategické průmyslové zóny Kvasiny, jsme se dnes ráno se starostou města Rychnov nad Kněžnou Janem Skořepou sešli na Úřadu vlády ČR s premiérem Andrejem Babišem k pracovnímu jednání. S panem starostou jsme ocenili věcný a vstřícný přístup pana premiéra, jehož výstupem je jasné potvrzení, že inkriminovaná vládní usnesení (z let 2015 a 2017) bude „jeho“ vláda plnit. Na „místo činu“ se pan premiér chystá společně s ministry 9. dubna 2018 v rámci pracovní návštěvy Královéhradeckého kraje (KHK). Já osobně mám z ranního jednání ten nejlepší pocit – a děkuji Andreji Babišovi i za rychlou reakci na mou „senátorskou supliku“ o „operativní“ osobní setkání. 
Výstavbě rychnovské nemocnice tedy nic nebrání – a ostatní bude záležet na vedení KHK, Zdravotnickém holdingu KHK, ale i na vstřícnosti zdravotnického personálu naší nemocnice při řešení aktuálních problémů.
Zdravím Vás po schůzi pléna Senátu PČR, kde pan premiér ve svém vystoupení zmínil i naše ranní jednání - a svůj slib potvrdil :-)
Váš senátor Miroslav Antl
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama