PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2018 6:04:43

Laciné nálepkování – goebbelsovská metooda

 Laciné nálepkování – goebbelsovská metooda

Mravokárci z tak zvaných demokratických stran náramně často v poslední době používají k očernění svých názorových odpůrců pojem „extrémisté“. Naposled jsem si toho všimnul při sledování Interview 24, kde moderátorka Světlana Witowská /mimochodem, výb

  Předseda poslaneckého klubu STAN, se samozřejmostí sobě vlastní, nálepkoval SPD a KSČM jako strany extrémistické. Podívejme se na skutečný obsah pojmu extremismus - extrémista. To označení vnímám jako opodstatněné pro případ, když se něco, anebo někdo, vymyká ze zaběhnutých společenských pravidel anebo norem.  A tak je třeba položit si pár otázek. Je extrémista ten, kdo odmítá otevřít hranice dokořán cizí a agresivní kultuře, anebo ten, kdo se tomu chce bránit? Je extrémista ten, kdo usiluje o zachování posledních zbytků naší státní suverenity, anebo ten, kdo je připraven prodat neomarxistickým byrokratům ,  kteří vládnou z Bruselu, vlastní mámu? Je extrémista ten, kdo chce dát lidem možnost v referendu rozhodovat o důležitých a podstatných záležitostech, které ovlivní jejich životy?  Anebo je extrémista ten, kdo pohrdá svými spoluobčany do té míry, že je pokládá pro taková rozhodování za nezpůsobilé? Je extrémista ten, kdo otevřeně ukazuje na tu část naší společnosti, která bezostyšně parazituje na sociálním systému? Anebo je extrémista ten, kdo v duchu lživé korektnosti okrádání slušné a poctivé většiny umožňuje?

Odpověď ať si dá každý sám. Já chci přispět jenom malým doporučením – nepodléhejte goebbelsovské metodě, podle které se stává stokrát opakovaná lež pravdou. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama