Oto Brázdil

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2018 20:18:00

Pravda a lež

Pravda a lež

Změna je život

2018-02-18, 20:18

Krásný a dobrý den přeji Všem,

Čas změn je konečně tady, takže staré skončilo a nové už pomalu a jistě začíná…

Ne každý z toho bude mít radost, ale to je osud, Kamma (karma) jak říká Buddha a „JÁ“ říkám to je život.

„Změna je život“

Po dlouhém vývoji mojí osobnosti (charakteru) jsem došel k závěru, že můj čas, který mi byl vyměřen pro tuto přítomnost a místo je velmi vzácný. Takže jsem přehodnotil svůj postoj a názor na tuto současnou společnost a svobodně se rozhodl, jít jinou cestou než doposud.

Nastal čas si pokládat správné otázky a hledat na ně odpovědi. Pár otázek by možná zajímalo i některé z Vás, kteří čtete teď moje řádky.

Kolik z Vás se už poslední dobou setkalo s názorem, že člověk potřebuje nějakou společnost, aby přežil…

Člověk v ČR potřebuje EU, aby žil a měl se dobře, člověk si musí koupit a pořídit něco z tohoto světa, aby byl zdraví. A hlavně člověk musí pořád dřít a přežívat, aby někdy v budoucím čase byl šťastný!!!

STOP! Toto vše se nám snaží současný systém zakódovat do mysli a rovnou nám i říká co je pro nás to nejlepší!!! Opravdu je to nejlepší pro nás nebo je skutečnost jiná??? Poslouchat mediální mašinerii a jejich přisluhovače není správná cesta ke štěstí.

Můžu Vám nabídnout jinou cestu, která nebude jednoduchá ani krátká a ne každý ji zvládne, ale na konci je svoboda, zdraví a štěstí.

Pro začátek můžeme společně najít odpověď jak to je s přežitím ve vztahu člověk – společnost, protože stejný způsobem můžeme odpověď najít i na spoustu jiných podobných otázek (ČR – EU atd.).

Vždy jsem věděl, že pokud existuje nějaký problém, je potřeba najít jeho původní příčinu, která ho způsobila a tuto příčinu odstranit nebo udělat jiná nápravná opatření. Bohužel systém dnešní civilizace, která je nevíce poznat u většiny dnešních lékařů je, že příčiny neřeší, protože dnešní svět nabízí celou škálu řešení na odstranění následků. Ale nikdo už Vám neřekne, že si tím zaděláváte ještě na větší problémy a komplikace, které Vás uvrhnou do spletité spirály plných zmatků současné doby. Zdraví je pryč, po čase i peníze a vyhlídka na nějaké to reálné štěstí už taky… a proč to všechno???

Protože věříte víc okolnímu světu než svému vlastnímu srdci a selskému rozumu.

Co je společnost? Společnost je jeden a více lidí, kteří souhlasí s tím, že se tak budou označovat. Takže společnost tvoří lidé! Jak teda může někdo tvrdit, že jen díky společnosti lidé mohou přežít. Společnost jako něco nehmotného, které má řídit a ovládat všechny ty materiální lidi, kteří ji ve skutečnosti vlastně tvoří! Nevím jak vy ostatní, ale pro mě je tady něco hodně přitažené za vlasy a jde to proti logice, selskému rozumu, proti srsti a hlavně srdci. Proč by se člověk měl dobrovolně připravovat o štěstí a svobodnou volbu.

Možná odpověď nás napadne, když se budeme ptát dál.

Co se stane, když současná společnost zanikne? – Asi nic tak velkého a ohromného jak tvrdí někteří lidé v současnosti, protože to „MY“ lidé jsme dali popud a šanci vzniknout této společnosti, takže pokud se rozhodneme podle své „Svobodné vůle“ tak tuto společnost necháme zaniknout a stvoříme jinou a třeba možná i lepší. Proč to tvrdím s jistotou? Protože lidé tu byli a společnost byla až jako druhá! A lidé tím pádem můžou žít i bez společnosti jak to bylo na počátku.

Co se stane, když zaniknou současní lidé? Wow, už tu nebude nikdo, kdo bytu tu společnost dělal a udržoval ji při životě. Což mě napadá přirovnání k parazitu, který se přisaje k tělu hostitele a celou dobu jeho života bude tělu říkat, jak by mu bylo bez něho špatně a že vlastně bez něho tělo ani nepřežije. Ale skutečnost je, že to právě parazit bez hostitele nepřežije!

Kdo jsou Ti lidé, kteří tvrdí, že je současný člověk závislí na současném systému a společnosti? Nejsou to zrovna Ti stejní lidé, kteří mají výhody a profit z tohoto parazitujícího systému a mnohdy zvrácené společnosti???

Co potřebují lidé k životu? Slunce, vodu, vzduch a potravu… možná taky ten nějaký životní prostor, Lásku, zdraví, štěstí a hlavně dvě pohlaví…

Co potřebuje společnost k životu? „Lidi“, kteří ji všechno obstarají, sami dají původní příčinu a možnost jí vzniknout!

Tak kdo tu koho v tomto vztahu potřebuje ke své existenci a přežití???

Kdo tu má jako jediný právo rozhodovat o svém životu? Společnost nebo lidé, kteří tvoří společnost?

Kdo tu je ten hmotný, který dělá a utváří vše kolem nás podle svých představ k obrazu svému? Je to beztvará a bezhmotná společnost nebo je to člověk?

Závěr:

Jakákoliv společnost je a vždy bude závislá na lidech, kteří ji vytvořili!

Ano lidé potřebují společnost ke svému životu, ale jen za podmínek, že tato společnost je povznese a pomůže jim k jejich dalšímu vývoji a rozvoji.

Rozhodně současní lidé nepotřebují i současnou společnost, která je brzdí a ba je někdy tlačí i na hranici přežití!

Oto Brázdil

PS: Co je EU? – odpověď si už najdete asi samy, věřím Vám a přeji Vám krásný zbytek života

Dostalo se mi velkého daru – daru Pravého poznání

„Dnešní noc, byla nocí, kdy u mne vzešla jasná jistota: Na věky jsem osvobozen, toto jest mé poslední zrození, není více pro mne nového bytí.“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama