Oto Brázdil

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2018 20:18:00

Pravda a lež

Pravda a lež

REZIGNACE (Brahma-cariya / Čistý život)

Dobrý den Všem,

Po dlouhém vývoji mojí osobnosti jsem došel k závěru, že můj čas, který mi byl vyměřen pro tuto přítomnost a místo je velmi vzácný. Takže jsem přehodnotil svůj postoj a názor na tuto současnou společnost a svobodně se rozhodl, jít jinou cestou než doposud.

Tímto Vás informuji, že podávám rezignaci na člena KSČM z osobních důvodů.

Předem děkuji za pochopení a přeji Vám hodně úspěchů ve Vašem životě…

Oto Brázdil

Pokud si někdo klade otázky proč tato změna a chtěl by znát můj názor, tak ho zde pro jistotu uvedu, protože je možné, že určité období budu mimo dostupnou komunikaci.

·     Chtěl jsem (a stále chci) pomáhat lidem, ale bohužel mé možnosti jsou omezené. Takže i přes mou nabízenou spolupráci, tak stále nedošlo k hledání řešení problémů současného aktuálního stavu.

·   Dobře si uvědomuji velkou zodpovědnost, která je na bedrech historických členů, kteří byli u zrodu příčin, které vedli k tomuto stavu dnes.

·    Nemohu a ani nechci převzít zodpovědnost, za něco co jsem nezpůsobil a proto nemohu ani najít skutečné prvotní příčiny tohoto současného stavu, abych je popřípadě odstranil a mohl tak jít jinou cestou, kde bude prosperita a budoucnost.

·    Mrzí mě celkový dojem laxního přístupu starších členů, protože jsem zde našel mladé lidi, kteří chtějí jako já něco ještě v životě dokázat a udělat.

·     Uvědomil jsem si, že abych pomáhal a něco dělal pro druhé, tak k tomu nepotřebuji žádnou společnost, která mě omezuje, ale udělám to po svém, jak mě to baví a dělá to radost mě i ostatním.

·     Tento současný svět je pomíjivý, takže rozhodl jsem se žít tady a teď v přítomnosti jako by žádný zítřek nebyl!

·     Minulost neřeším, ale beru si z ní ponaučení, abych mohl v přítomnosti dělat pokud možno ty nejlepší rozhodnutí.

·     Rozhodl jsem se být šťastný, proto musela přijít i tato změna

·   Potřebuje člověk stranu KSČM k tomu, aby byl srdcem a duší Komunistou? Nebo spíš potřebuje strana člověka, aby vůbec mohla existovat?!

PS: Změna je život

Přeji Všem krásný zbytek Vašeho vlastního života… každý sám je strůjcem svého štěstí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama