ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2018 13:31:00

Věznice se nesmí zadrhnout

Věznice se nesmí zadrhnout

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu jednání o financování rekonstrukce bývalé věznice v Uherském Hradišti

 Nesmíme dovolit, aby se zbytečně prodlužovalo jednání o financování rekonstrukce bývalé věznice v Uherském Hradišti. V tuto chvíli jsme dosáhli historického posunu problému, který se táhne desítky let.

Byla by škoda, kdyby se vše teď mělo zadrhnout na schopnosti města a kraje definovat finanční prostředky, které jsou obě samosprávy připraveny investovat do vybudování muzea totality.

Proto jsme se starostou Stanislavem Blahou iniciovali na březen další tradiční koordinační setkání všech zainteresovaných stran, abychom opět rozhýbaly všechny nezbytné procesy. O penězích na muzeum totality totiž musí rozhodnout krajské a městské zastupitelstvo a k tomu musíme všichni společně vytvořit důležité předpoklady.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama