plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2018 15:01:47

Proč do toho jdeme spolu?

  Proč do toho jdeme spolu?

Oblastní sdružení ODS Ostrava zvolilo kandidátku do Zastupitelstva města Ostravy pro komunální volby 2018.

Vůbec poprvé se bude jednat o kandidátku s podporou jiných stran, a to TOP 09 a Strany soukromníků. V 55 členné kandidátce obsadí ODS 39 míst, kandidáti TOP 09 11 míst a Strana soukromníků 5 míst.

Zdeněk Nytra: V tajné volbě  jsem byl zvolen lídrem kandidátky. Jaký volební výsledek považuji za úspěch?  Získat nejméně dvojnásobný počet hlasů ve srovnání s rokem 2014 a není nereálné, abychom měli 10 zastupitelů /v současnosti 4/. Toho můžeme dosáhnout pouze společně  se svými partnery z TOP 09 a Strany soukromníků. Hlasy jejich voličů nesmějí propadnout! Našim cílem je Ostravu probudit. To znamená přilákat do města zpátky investory, i ty naše spoluobčany, kteří odešli. Ostrava má na to být moderní metropolí a příjemným místem pro život.

Martin Štěpánek, předseda OS ODS Ostrava, č. 2 na kandidátce:  V letošních komunálních volbách je cílem ODS integrovat hlasy pravice a vytvořit silný subjekt v městském zastupitelstvu, který bude mít výrazný vliv na rozvoj města. 

Tomáš Velička, předseda krajské TOP 09: Po zkušenostech z dobré spolupráce ze senátní kampaně i  z komunálu (Klimkovice), nabízíme našim voličům integrované pravicové uskupení, po kterém je v současnosti poptávka“, 

Petr Thaisz, krajský předseda Strany  soukromníků: „Navazujeme na spolupráci z kampaně do Poslanecké sněmovny. Chceme v tomto trendu pokračovat v celém kraji a jsme rádi, že začínáme právě v Ostravě a že se k této spolupráci přidala i TOP 09.“

Pořadí prvních pěti kandidátů do  zastupitelstva města Ostravy::

1. Ing. Zdeněk Nytra (nestraník)

2. Ing. Martin Štěpánek, Ph.D. (ODS)

3. Ing. Vladimír Cigánek (ODS)

4. Ing. Miroslav Svozil (ODS)

5. Ing. Michaela Roubíčková, Ph.D. (TOP 09)


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama