JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2011 11:05:00

Spolupráce se Senior Holding pomůže především lidem

Spolupráce se Senior Holding pomůže především lidem

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek a jednatel společnosti Senior Holding Robert Sekera dnes podepsali smlouvu o spolupráci.

Jejím předmětem je zajištění kooperace v oblasti sociálních služeb týkající se péče o seniory v zařízeních zřizovaných Jihomoravským krajem se zaměřením na péči o osoby s demencí a Alzheimerovou chorobou.

Díky této spolupráci získají mj. příspěvkové organizace Jihomoravského kraje v oblasti sociálních služeb možnost vysílat své pracovníky na odborné stáže do zařízení SeneCura Pflege - und Sozialzentrum Grafenwörth. Veškerá spolupráce bude probíhat bezplatně, tj. bez nároku na finanční či jakékoliv jiné protiplnění.

"Chci poděkovat všem, kteří se o tuto spolupráci zasloužili. To, že Jihomoravský kraj nyní staví specializovaná centra, která budou sloužit pro seniory s určitým typem zdravotního postižení, je unikátní," uvedl hejtman Michal Hašek. Robert Sekera zdůraznil, že jde o zařízení pro širokou škálu veřejnosti: "Budeme rádi pomáhat Jihomoravskému kraji se zkušenostmi z těchto domů v Rakousku a ve Švýcarsku při budování obdobných zařízení na jižní Moravě." Radní Jiří Altman dodal, že představitelé kraje měli už možnost seznámit se s provozem zařízení pečujícími o osoby se syndromem demence či Alzheiemerovou chorobou: "Právě v tomto směru bychom chtěli nejvíce spolupracovat, počítáme jak s výměnou pracovníků, tak s metodickou a teoretickou spoluprací."

JUDr. Michal Hašek
hejtman Jihomoravského kraje


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama