Ing. Monika Oborná

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2018 7:36:00

Rozhodla jsem se navštívit všechny naše místní organizace v kraji

Rozhodla jsem se navštívit všechny naše místní organizace v kraji

Krajská předsedkyně Monika Oborná a náměstek hejtmana Martin Kukla navštívili členy z místní organizace hnutí ANO 2011 ve Velkém Meziříčí.

V pondělí 26. 2. 2018 se konala schůzka členů Místní organizace hnutí ANO Velké Meziříčí. Do Velkého Meziříčí přijela na jednání místní organizace krajská předsedkyně a poslankyně Monika Oborná. "Jako nově zvolená krajská předsedkyně jsem se rozhodla navštívit všechny naše místní organizace v kraji a popovídat si se členy o budoucím fungování hnutí ANO na Vysočině", představila svůj cíl Monika Oborná. Jednání se rovněž zúčastnil náměstek hejtmana Martin Kukla. "Vzájemnou spolupráci mezi krajem a místní samosprávou považuji za velmi důležitou, proto se rád připojím k předsedkyni Monice Oborné", sdělil Martin Kukla.

Jedním z hlavních témat byly komunální volby, které nás čekají na podzim letošního roku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama