Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2018 13:35:29

Valašské Meziříčí: Na Palackého ulici přibudou nová parkovací místa

Valašské Meziříčí: Na Palackého ulici přibudou nová parkovací místa

vydáno 31.03.2017 Dalších 81 nových parkovacích míst letos vznikne ve Valašském Meziříčí na ulici Palackého. Město se v březnu pustilo do výstavby další etapy. Hotovo by mělo být na konci září tohoto roku.

Do stavby nových parkovacích míst na ulici Palackého letos radnice vloží téměř 3,9 milionu korun. „V loňském roce jsme vybudovali první a druhou etapu, během které vzniklo 108 nových parkovacích míst. Postavili jsme je pro potřeby zdejšího sídliště Vyhlídka, které dlouhodobě trpí jejich nedostatkem. Nové parkoviště se osvědčilo a po několika měsících provozu je zřejmé, že musíme jeho kapacitu opět rozšířit. Kromě nových parkovacích míst bude v rámci páté etapy vybudován také přístupový chodník, dešťová kanalizace a retenční nádrž. Samozřejmostí bude také nové veřejné osvětlení a kamerový systém,“ informoval starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama