ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2011 14:27:48

Ministerstvo vybere na pronájmu nejméně o 54 milionů více

Ministerstvo vybere na pronájmu nejméně o 54 milionů více

Ministerstvo pro místní rozvoj uzavřelo další fázi úpravy nájemních vztahů v nebytových prostorách budov, které spravuje.

V rámci veřejné obchodní soutěže vybralo jako nejvhodnější návrh na pronájem 281 m2 suterénních prostor nabídku společnosti Christian Dior Couture, která si již pronajímá obchodní prostory ve stejném objektu v 1.NP v ulici Pařížská a chce nově získané prostory propojit do jednoho obchodního místa.

Firma Dior Couture také sama nabídla navýšení platby za pronájem stávajícího obchodu. Příjem státního rozpočtu se tak díky aktivitě týmu vedeného ministrem Kamilem Jankovským zvýší o 6,8 milionů korun ročně, což za dobu trvání osmileté smlouvy bude činit více než 54 milionů korun do státního rozpočtu oproti stávajícímu stavu. Dior Couture se smluvně zaváže investovat do celkových úprav dalších 3 200 000 EUR, přičemž většina bude investována do majetku státu (např. vzduchotechnika, stavební úpravy prostor, odvlhčení, další technologie). „Výsledek této veřejné obchodní soutěže nás velmi příjemně překvapil, protože trh s realitami obecně stále ještě stagnuje,“ uvedl Kamil Jankovský.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama