Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2011 15:30:00

Brno opět uspělo v čerpání evropských financí – dobuduje Metropolitní síť

Brno opět uspělo v čerpání evropských financí – dobuduje Metropolitní síť

Propojit brněnský magistrát s úřady brněnských městských částí, rozšířit komunikační a páteřní infrastrukturu na bázi optických vláken ve vlastnictví města Brna a zajistit tak vysokou dostupnost provozovaných služeb informačního systému.

 To má za úkol Metropolitní siť Brno.

 „Dnes jsem společně s členy Rady města Brna rozhodl o poskytnutí dotace z Integrovaného operačního programu na třetí fázi projektu Metropolitní síť Brno. Současně se zajištěním vysoké dostupnosti provozovaných služeb informačního systému poskytne siť také infrastrukturu partnerským organizacím a městským částem pro následné budování a nasazování dalších služeb e-govermentu a efektivní a bezpečnou komunikaci mezi jednotlivými subjekty,“ říká primátor města Brna Roman Onderka.

 Projekt bude stát 72 milionů korun, 85% bude financováno z dotace (61,3 milionu korun). Celkové náklady projektu, včetně servisu na 4 roky jsou stanoveny na 115 milionu korun.

 „Projekt Metropolitní síť Brno by měl být hotov v březnu 2012. Aktuálně probíhá výběr zhotovitele v rámci veřejné zakázky,“ dodává primátor města Brna Roman Onderka. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama