Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2018 14:21:45

Zase jsme se jednou vydali "proti proudu"

Zase jsme se jednou vydali "proti proudu"

Komentář na facebookovém profilu k chystanému daňovému balíčku ministryně financí Aleny Schillerové, která má od příštího roku snížit příjmy obcí

Tak tohle se kolegům z ANO nepovedlo! Rozpočtová politika obcí i krajů je založena na výnosech ze sdílených daní a nepromyšlené rozkývání stability veřejných rozpočtů může mít (a bude!) zastavení investic ve městech a v krajích a někde bohužel i jejich zadlužování. Namísto zvyšování podílu obecních a krajských rozpočtů na sdílených daních na evropskou úroveň (přes 30%) jsme se zase jednou vydali "proti proudu". ČSSD s tím nesouhlasí a bude proti tomu vystupovat již nyní v rámci koaličních jednání!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama