ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2018 9:58:00

V Brně se asi někteří zbláznili

V Brně se asi někteří zbláznili

Komentář na facebookovém profilu ke kontroverznímu představení Naše násilí, vaše násilí v divadle Husa na provázku

 Jsem naprosto znechucen. Nic proti svobodné kultuře, ale toto je fakt pořádně zvrácené. V Brně se asi někteří pořádně zbláznili, když takovým způsobem jsou schopni pošlapat náboženské symboly všech křesťanů. O to více je tato zpráva šokující ve chvíli, kdy jsme všichni prožili krásné velikonoční svátky, které jsou oslavou křesťanské naděje a skutečné víry.

Opravdu by mne zajímalo, jestli toto divadlo dělat natolik kontroverzní představení jen proto, aby přilákalo diváky, anebo jsou tyto umělecké „experimenty“ vytvářeny díky štědrým dotacím brněnské radnice či některých z prapodivných neziskových organizací, které se dlouhodobě snaží nabourat naše kulturní a náboženské kořeny a staleté tradice.

(více informací ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama