ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2018 7:31:00

Na mojí výzvě, aby Kapsch snížil provozní náklady, nebylo nic populistického

Na mojí výzvě, aby Kapsch snížil provozní náklady, nebylo nic populistického

Reakce na facebookovém profilu na předžalobní výzvu s požadavkem, aby se zdržel dalšího poškozování dobrého jména společnosti Kapsch

 Firma Kapsch má v tendru na výběr mýta stejnou šanci uspět jako všichni ostatní uchazeči. To jsem nikdy nezpochybňoval. Je to ale právě Kapsch a její ředitel Feix, kdo se zjevně obává, že se mu to nepodaří, a proto se snaží soutěž všemožně napadat s cílem dosáhnout jejího zrušení. Předžalobní výzvu chápu jako součást tohoto tažení.

Na mojí výzvě, aby Kapsch snížil provozní náklady, nebylo nic populistického. Pouze jsem reagoval na veřejné tvrzení pana ředitele, že je možné systém provozovat mnohem levněji. Namísto jednání o změně technických podmínek výběru mýta ale Kapsch nesmyslně opakuje, že k nim nechceme přistoupit, a proto sleva není možná.

Není to pravda, příslušný dodatek ke smlouvě můžeme přijmout velmi rychle. Je mi líto, že namísto konstruktivního jednání Kapsch vyhrožuje žalobou. Je evidentní, že tvrzení pana ředitele Feixe o možných úsporách při provozování současného systému nebyla míněna vážně, ale pouze jako mediální trik k očernění tendru na nový systém.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama