Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2018 12:44:13

Ani strom s oranžovým ovocem neroste do nebe

Ani strom s oranžovým ovocem neroste do nebe

Ani strom s oranžovým ovocem neroste do nebe. Ambice ČSSD jsou obrovské, jak jsme si všichni v poslední době zajisté všimli.

Vzhledem k volebnímu výsledku, který tato strana v posledních parlamentních volbách dosáhla, lze pouze konstatovat, že požadavky, které mají, jsou doslova nehorázné. Nedohoda o vládě přinese tomuto státu jen další problémy. A tak se ptám, jak to bude se zvýšením důchodů, financováním zdravotnictví. Co na to řeknou pracovníci ve školství, kterým sliboval finance každý ministr či ministryně školství, těm minulým se to však příliš nepovedlo. A finance na sport jsou jen zbožným přáním. Jak to dopadne, ví snad jen jasnovidec anebo že by místopředseda ČSSD Zimola? Politika je o důrazném prosazování vlastního programu, ale také o snaze hledání vzájemných spojnic a kompromisů. Povinností politiků je pracovat ve prospěch státu a jeho občanů. Dnešní stav svědčí u některých spíše o opaku. Je nutné odložit vlastní ambice a pracovat ve prospěch celé společnosti.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama