ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2018 11:31:00

Podepsal jsem petici proti odzbrojování

Podepsal jsem petici proti odzbrojování

Už několikrát jsem prohlásil, že zásadně nesouhlasím s regulací zbraní a sebeobranných prostředků tak, jak to zamýšlí EU pro své členské státy.

 Odzbrojováni či omezováni by dle EU měli být nejen držitelé zbraní, kterými jsou bezúhonní obyvatelé České republiky, ale také lidé, kteří mají u sebe nesmrtící sebeobranné prostředky. Proto jsem již dříve podpořil a nyní také podepsal petici, která proti tomuto nesmyslu bojuje.

Trvám na tom, že žijeme ve složité době a není možné, abychom se v případě potřeby nemohli bránit například útokům teroristů. Nechci, abychom před podobnými stvůrami jednou stáli s holýma rukama a neměli jak ochránit vlastní děti.

Pokud by ještě někdo chtěl připojit svůj podpis, petiční archy jsou stále ještě k dispozici v mé senátní kanceláři v Uherském Hradišti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama