ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2018 8:36:00

D55 je opět blíž

D55 je opět blíž

Dálnice se opět o trochu přiblížila Slovácku.

 Jsem rád, že se Ředitelství silnice a dálnic ČR podařilo dořešit tři roky vleklý spor o pozemek, který brzdil pokračování výstavby obchvatu Otrokovic. Tento úspěch je významný nejen pro Otrokovice, které tak již brzy čeká podstatně méně kamiónů.

Pokračování ve výstavbě dálnice D55 je totiž dobrou zprávou také pro obyvatele Slovácka, kterým se tak začalo zase trochu rychleji přibližovat splnění jejich snu o dálničním propojení s okolním světem.

Budu pořád dokola opakovat, jak moc důležité je pro náš region to, abychom byli napojeni na páteřní dálniční síť. Ta totiž nejenže zvýší kvalitu a bezpečnost cestovní v našem kraji, ale také bude přínosem pro rozvoj cestovního ruchu i vznik dalších podnikatelských příležitostí a tedy i lépe placených pracovních míst.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama