ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2018 7:31:00

Dva miliony pro sport regionu

Dva miliony pro sport regionu

Páteční večer patřil v uherskohradišťském Domu kultury dalšímu předávání grantů Nadace SYNOT. Tentokrát si pro své příspěvky přišli zástupci tělovýchovných jednot, spolků, organizací či klubů.

 Nadace mezi ně rozdělila dva miliony korun. Zájem byl obrovský – podpořili jsme celkem 222 žadatelů.

Tak velké množství žadatelů jen dokazuje, že situace ve financování českého sportu je stále žalostná. Sport je přitom zejména pro děti a mládež klíčový, je proto potřeba, aby se k němu podle toho přistupovalo a jednotlivé kluby měly stabilní a především předvídatelný zdroj financování.

Ani tentokrát nechybělo udělení speciální ceny Nadace SYNOT. Jejím laureátem se stal pan Václav Holásek, starosta okresního sdružení hasičů, kterému touto cestou gratuluji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama