Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2018 12:15:00

Podpora KSČM a SPD je stále ve hře, jen více v mlze

Podpora KSČM a SPD je stále ve hře, jen více v mlze

Komentář na facebookovém profilu k jednání prezidenta Zemana s premiérem v demisi Babišem

 Pan Babiš po nedělním setkání s prezidentem Zemanem prohlásil v zásadě 3 klíčové věci:
  1. Vadí mu, že klub ANO může mít nějaký názor (nechtějí totiž spolupráci s SPD) a za to je na ně naštvaný. Jinými slovy bude ho to stát více úsilí všechny znova přemlouvat.
  2. Nálety na Sýrii vehementně podporoval, ale po výhrůžce od KSČM a po setkání se Zemanem už si není tak jistý, takže i názor na mezinárodní konflikt se dá změnit ze dne na den. Bohužel.
  3. Lidé z hnutí ANO ho přesvědčili, že chtějí znovu zkusit jednat s ČSSD. Takže slibuje, že to zítra večer zkusí. No, uvidíme.

Z tohoto místy absurdního průběhu vyvozuji, že nás čeká nějaká varianta odcházení různých poslanců napříč stranami ze sálu při případném vyslovování důvěry vládě. Ten zbytek podpoří nějakou jednobarevnou vládu Babiše. Podpora KSČM a SPD tedy stále ve hře, jen více v mlze. Kličkování level 8/10.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama