ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2018 8:35:00

Opravdu žijeme v éře střetu civilizací?

Opravdu žijeme v éře střetu civilizací?

To je část názvu konference, která se pod záštitou prezidenta republiky uskutečnila v Evropském domě a zazněly na ní zajímavé i znepokojivé myšlenky a fakta.

 Musím zmínit například informaci europoslance Jana Kellera, podle něhož nařízení Evropské unie počítá s pokutou 250 tisíc eur za nepřijetí imigranta za rok. Naše země přitom bude dostávat migranty přednostně, protože je dosud odmítala přijímat. Imigranti zde budou muset zůstat pět let, protože jim jiná země než ta, kam byli umístěni, dávky nevyplatí.

Keller navíc uvádí, že Evropa potlačuje své křesťanské hodnoty. Evropské náboženství je podle něj odzbrojeno a vládne zde iracionální dogma multikulturalismu. Vrcholem naší kultury pak dnes podle europoslance je nechat si obsadit své území cizinci, což je nazýváno „tolerancí“.

Stále častěji se přitom dle článku radikalizují mladí muslimové. Nechávám na každém, ať si udělá svůj úsudek, nicméně některé zveřejněné informace jsou (a myslím, že nejen pro mne) přinejmenším alarmující.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama