Stanislav Dupač

podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • APAČI 2017
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2018 15:54:49

O Německu, jeho potížích a o tom, že imigranti nejsou příčina! A také o rasizmu

O Německu, jeho potížích a o tom, že imigranti nejsou příčina! A také o rasizmu

"Sedněte si do auta, jeďte do Německa, hodně se koukejte, pak se vraťte a znovu se zamyslete nad těmi nesmysly, kterými zaplavujete veřejný prostor. Žádná rozvrácená země neexistuje." Ano, tak to na první pohled vypadá. Ale!

Eva Hrindová (skupina Naštvané matky) do této facebookové skupiny napsala, že ji okřikl mladý sluníčkář: „Prosím vás, sedněte si do auta, jeďte na měsíc do Německa, projděte se tam pořádně, hodně se koukejte, pak se vraťte a znovu se zamyslete nad těmi nesmysly, kterými zaplavujete veřejný prostor. Žádná rozvrácená země neexistuje. Mnohem více násilí, za dobu existence poválečného Německa, spáchali rudí pomatenci z RAF a dalších frakcí násilné socializace.“


Ten hoch to vidí tak, jak to opravdu na první pohled vypadá. Sám pobývám v Německu, je tu klid a nic se neděje, to je pravda. Občas někdo někde zahyne při teroristickém útoku, těch není moc, to víme i z médií, občas znásilní nějakou dívku, toho je více, ale není to samozřejmě na ulicích zřetelné. Proto, kdo sem přijede, nic nevidí, ale roste počet lidí, kteří mají někoho známého nebo příbuzného, kterému se už něco nepříjemného přihodilo. Je tedy otázkou času, kdy ten hrnec trpělivosti přeteče. Ale také je možné, že Němci jako poslušný národ a z velké části křesťané jen sklopí hlavy a ponesou svůj kříž, a to tak dlouho, až z Německa nic nezbyde.

Ano, je tu klid, ale když se pohybujete ve větším městě, třeba v nákupním centru, polovina lidí kolem Vás nejsou Němci a nejsou ani Evropané. V některých městech přes den potkáte v nákupním centru třetinu žen zahalených. To je horší stav, než když jsem pobýval před třemi lety v Istanbulu. V některých městech jsou ulice jen s obchody a restauracemi s tureckými a arabskými názvy. Být Němcem, jsem nespokojen, neb mizí Německo Němců. Hájit svůj národ a jeho kulturu je přirozené. Dnes se ukazuje, že bude třeba chránit i svou rasu.

Kdybych neslyšel výkřiky německých politiků o tom, jak má zmizet světlovlasý a modrooký člověk z Německa, tak bych se rasou asi nikdy nezabýval. Ale já prostě mezi modrookými a zelenookými a světlovlasými lidmi vyrostl a miluji holky s kůží jak vanilková zmrzlina. Nemohu si pomoci, nechci, aby tahle rasa zmizela. Je mé přání rasizmus? Ne! Rasizmus jsou nenávistné výkřiky některých německých politiků. A je můj strach odůvodnitelný? Je! Tmavé rasy jsou geneticky dominantnější, a tak je pravděpodobné, že časem zmizí modré oči i světlá kůže a světlé vlasy.

Zajímavé je, že zastánci imigrace jsou právě Zelení, kteří brání každý živočišný druh a každou jeho podskupinu a mluví o genetické pestrosti. Na lidi to ale nejspíš neplatí :-).To je jeden důvod. Druhý je, že jsem také jen živý tvor a každý normální živý tvor hájí své stádo, hejno, tlupu. A také se mi nelíbí, když nějaký německý politik slibuje zánik modrookým lidem, jako jsem já, a blondýnám, jako je má žena, a tudíž i našim budoucím dětem. Takové výkřiky v Raichstagu zaznívaly za Hitlera, dnes to začíná být podobné, jen barvy se obrátily. (Kdo nevěří, ať se podívá na projevy poslankyň Zelených a projevy dalších politiků, nedávno jsem tu něco sdílel, ale je možné se zaměřit i na německá média. Projev Merkelové o nutnosti integrace Němců a o tom, jak porostou v Německu mešity, je hrůza sama.
Kdo nevěří co v Německu politici a aktivisté veřejně beztrestně říkají, zde odkaz na krátký sestřih: https://www.youtube.com/watch?v=xlN6ohk5cNY&t=6s

Podívejme se na to, jací „rasisté“ jsou Japonci. I Okamura jako míšenec tam nedokázal žít. A vyčítá to Japoncům někdo? Ne, každý chápe, že je to jejich země. A také nejsou bílí, jak by mohli být rasisté, že? Ale oni nejsou rasisté, oni jen hájí svoji zemi pro svůj národ.

Doma mám knihy o osvobozeneckých hnutích v Africe a latinské Americe, byl to můj koníček a těm lidem jsemtam přál a i nyní přeji, aby mohli žít ve svých zemích dle svých zvyků a svrchovaně sami mezi sebou. Přeji si, aby každý národ měl svou zemi, kterou si zařídí po svém. To přeji jim, ale také nám! Ovšem neobracejme svoji zášť k těm barevným příchozím. To by bylo příliš snadné. Jsou jednoduše rozlišitelní a právě tím, jak mění naše okolí svou přítomností, mohou přitahovat naši nelibost. Jenže oni sami nejsou příčinou, jsou jen důsledkem něčí politiky. Když Vám holuby poserou dvůr, nezlobte se na ně, zlobte se na toho, kdo jim na ten dvůr sype zrní!


Samozřejmě je třeba odsuzovat islám, neb je to ideologické, nám nepřátelské zlo. Ale je třeba nehledat příčinu v imigrantech, my potřebujeme dostat od vesla lidi, co je sem pouští, vozí, živí je, platí a umlčují všechny, kteří říkají, že že to není dobře.

Neztrácejte sílu posmívaním se barevným, kteří u nás neumí žít, neztrácejte sílu nenávistí k nim, ale tuto sílu vrhněte na lidi, kteří jsou mezi námi. Je třeba zesměšňovat a diskreditovat všechny multikulty blázny, socialisty, co rozdávají z našich daní, a politiky, kteří, aby měli klid nebo dostali dotace z EU, minimálně mlčí nebo to celé podporují! Věnujte svoji energii tomu, abyste tyto lidi rozpoznali, a snažte se zařídit, aby nebyli voleni, aby se nedostávali k funkcím, aby byli k smíchu! To může následně způsobit, že proud imigrantů ustane a ustane i sociální protěžovaní lidí, kteří si podporu nezaslouží.


Ještě dovětek. V létě jsem byl na vandru v Rumunsku. Je to chudá země a sociálními dávkami evidentně neplýtvá. Potkávali jsme tam skupiny Romů, vždy pracovali, muži i ženy, dělali v lesích a na opravách silnic a vypadali spokojeně, zdravili jsme se, smáli se na nás. Nikde jsem neviděl, že by se dopoledne potulovali po ulicích se zlatými řetězy na krku a posedávali na lavičkách v centrech měst.

Socialismus a páchání dobra je totiž zlo, které poškozuje sebevědomí lidí a vztahy mezi různými skupinami obyvatel!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama