Bc. Libor Hadrava

  • ANO 2011
  • Praha 13
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2018 22:47:00

Kolovraty získaly hasičský speciál

Kolovraty získaly hasičský speciál

Nový zásahový vůz převzal od města Prahy Sbor dobrovolných hasičů městské části Praha Kolovraty. Předání byl přítomen Libor Hadrava, pražský radní pro bezpečnost a prevenci kriminality, který se o pořízení hasičského speciálu pro Kolovraty zasadil.

 „Kolovraty jsou sice dnes již nedílnou součástí Prahy, ale je třeba, aby tamní dobrovolní hasiči mohli v případě rizikových či nenadálých situací reagovat sami za sebe a nejlépe okamžitě. Technický park sboru už navíc nebyl z nejnovějších. A tak, když jsem se seznámil se situací, podmínkami a potřebami této městské části, věděl jsem, že se budu snažit vyjít vstříc,“ uvedl radní Hadrava.

O tom, jaký význam pořízení nového zásahového speciálu typu Scania městská část přikládá, svědčilo jeho slavnostní převzetí v neděli 22. dubna. Vedle členů sboru dobrovolných hasičů, zástupců hlavního města Prahy i městské části Kolovraty, včetně jejího starosty Antonína Klecandy, se ho zúčastnil i početný zástup místních obyvatel.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama