Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2018 13:15:00

Dopad EET na státní kasu

Dopad EET na státní kasu

První místopředsedkyně ODS komentuje na facebookovém profilu důsledky zavedení EET

 Premiér v demisi sliboval v roce 2016 přínos díky EET 22,6 miliard, za které prý postaví spoustu škol a školek, dětských hřišť, nemocnic, či hasičských aut. Realita? Optimistické odhady hovoří o třech miliardách, ty opatrné říkají, že se to v podstatě vyčíslit ani nedá.

Dopad EET na běžného podnikatele:
Příklad za všechny. Pan Ondřej vlastní v Holešově trafiku. Zaměstnává tam 71letou důchodkyni, které se přivýdělek hodí. Paní má ovšem trochu problémy s technikou a nezvládla jednou vydat účtenku na bonbóny za 15 korun. Jenže je prodala dvěma kontrolorkám z Finančního úřadu. Chyba byla oceněna pokutou 15 000 korun a k tomu 1000 korun správní poplatek. Pan Ondřej se pochopitelně proti takto nehorázné pokutě odvolal, jeho odvolání však bylo zamítnuto. Hurá, chytili jsme zloděje, gratulujeme, miliardy se doslova sypou!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama