ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2011 16:21:25

Hejtman otevřel novou budovu zahradnické školy v Rajhradě

Hejtman otevřel novou budovu zahradnické školy v Rajhradě

Nová školní budova Střední odborné školy zahradnické a Středního odborného učiliště v Rajhradě byla 1. 9. 2011 otevřena za přítomnosti hejtmana JMK Michala Haška, radní Marie Cackové a předsedy Finančního výboru krajského zastupitelstva Zdeňka Dufka.

„Jsem velmi rád, že mohu nový školní rok na jižní Moravě zahájit právě slavnostním otevřením této nové přístavby školy v Rajhradě. Jihomoravský kraj do její výstavby investoval téměř 90 milionů korun. I v době hospodářské a ekonomické krize se tak jako zřizovatel plnohodnotně stará o své školy,“ řekl hejtman Michal Hašek, který škole popřál, aby se v budoucnu stala nejúspěšnější zahradnickou školou v ČR.

Ředitel školy Marek Kňažík ocenil skutečnost, že roční výstavba nové budovy i následné sestěhování proběhlo naprosto bez problému: „Vzniklo zde moderní školské pracoviště, které bude v příštích letech zárukou kvalitní zahradnické výuky v ČR". Ředitel Kňažík poděkoval všem za realizaci této investiční akce. Ocenil zejména, že Jihomoravský kraj vnímá podporu zahradnickému školství jako jednu ze svých priorit v oblasti vzdělávání.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama