PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2018 12:22:46

Das Kapital = Mein Kampf 21. století

Das Kapital = Mein Kampf 21. století

Autor v knize s názvem Mein Kampf jasně vyjádřil své názory, cíle i způsob jejich uskutečnění. Naprosto jasně. A přesně podle tohoto návodu potom postupovala přeměna německé společnosti v nacistickou diktaturu,

byla rozpoutána druhá světová válka a likvidace podlidí. Po druhé světové válce byla tato kniha, její autor i ti, kdo se jí řídili po právu označeni za zločince, odsouzeni a celý komplex označen za zločineckou ideologii, která je zakázána a její sebemenší propagace je stíhána a velmi přísně trestána. Opět po právu, protože způsobila nezměrné utrpení a smrt 60 milionů lidí.

Můžeme tedy konstatovat, že v případě nacismu se lidstvo dokázalo se zločineckou ideologií, jejím autorem a jejími realizátory vypořádat.

Takřka o šedesát let dříve však byl položen základ jiné, lidstvu nepřátelské ideologie a to komunismu. Kniha jiného Němce přesně vyjádřila názory, cíle i způsoby jejich uskutečnění. Opět naprosto jasně. A podle tohoto návodu postupovala přeměna nejprve Ruska v komunistickou diktaturu, která se posléze jako mor zachvátila další země střední a východní Evropy a Asie. Již tehdy si realizace komunistické ideologie vyžádala nezměrné utrpení více než 120 milionů lidských bytostí, tedy dvojnásobného počtu, než má na svědomí ideologie nacistická. A to byl teprve počátek vražedného šílenství, které mělo upevnit a rozšířit panství komunistické diktatury. Další desítky milionů lidí byly vyvražděny po druhé světové válce nejen v samotném tehdejším Sovětské svazu, ale i v Číně, Kambodži a dalších zemích.

V roce 1989, po dlouhých sedmdesáti letech komunismus údajně padl. Přesto ke stejnému datu ještě dvě miliardy lidí žily v komunistické diktatuře. Ani původce této zločinecké ideologie, ani jeho následovníci však nebyli odsouzeni a ani potrestání. Na příkladu bývalého Československa vynikne obrovská shovívavost a benevolence, která ve srovnání s nacismem a nacisty byla poskytnuta komunismu komunistům. V zákoně se sice objevilo konstatování, které komunismus zařadilo po bok nacismu, jako zločineckou ideologii. Avšak komunistická strana dále legálně působí, otevřeně se hlásí ke své ideologii a jejímu zakladateli. Pronásledováni jsou jedinci zhlížející se v nacistické minulosti, a naopak zločinecká komunistická ideologie je propagována zcela beztrestně.

Po pouhých třiceti letech mírné hibernace, když odrostla generace, která komunistickou diktaturu nezažila nastupuje renesance tohoto zločinného spiknutí proti lidstvu. Vše začalo nenápadně indoktrinací dětí a mládeže ve školách, ovládnutím bruselské centrály Evropské unie komunisty. Nyní již zcela otevřenou a bezostyšnou propagací. Všechna předchozí konstatování dokládá chování evropských politiků, ať již volených nebo nevolených, při odhalení obřího pomníku autora zločinecké komunistické ideologie v Trevíru. Tento kýč urážející evropskou kulturu a vracející evropskou politiku desítky let zpět zaplatili čínští komunisté, jako součást své expanzionistické politiky jejímž cílem je nejprve porobení a poté vyhlazení všech ostatních národů pro zajištění nadvlády čínské rasy. Volení němečtí politici tuto provokaci schválili a obhajují, právě tak jako nikým nevolení bruselští komunističtí uzurpátoři moci.

I přes otřesnou historickou zkušenost komunismus poražen nebyl, právě naopak zachvacuje stále větší část planety. Jeho cíle jsou stejné a výsledkem jeho vítězství bude naprosté zničení demokracie, zničení lidské civilizace a následující pád do temnoty. Na zdevastované planetě bude nastolena vláda hrstky vyvolených, žijících v ráji na hromadách vyvražděných miliard lidských bytostí.

Vzhledem k předpokládané náročnosti přesahující intelektuální kapacitu voličů komunistů, estébáků a jejich importovaných nohsledů v České republice připojuji stručný výkladový slovníček pojmů:

Autor Das Kapital - Karl Marx – základ zločinecké komunistické ideologie.

Autor Mein Kampf – Adolf Hitler – základ zločinecké nacistické ideologie.

Nikým nevolení bruselští komunističtí uzurpátoři moci – Jean-Claude Juncker a spol.

Přisluhovači nevolených bruselských komunistických uzurpátorů moci – úředníci bruselské centrály EK a EU dosazení z příbuzných a rodinných příslušníků komunisticko-estébácké soldatesky terorizující Českou republiku.

Pokračovatelé Marxe – Lenin, Stalin, Mao, Gottwald, Bureš.

Přisluhovači čínských expanzionistů a bruselských komunistů a propagátoři zločinecké ideologie – čeští parlamentní politici, majitelé médií a jejich zaměstnanci.

Spoluviníci aktivních propagátorů zločinecké ideologie a páté kolony – pasivní občané schovávající se za „já si hledím jenom svého a do ničeho se nepletu“ anebo ještě lépe „všichni jsou stejní a nic se nezmění, a proto nedělám nic anebo volím to, co mi doporučí z televize“.

Stát, který pro svoji expanzi využívá zločineckou ideologii a přesvědčení o své rasové nadřazenosti – Čínská lidová republika.

Stát, který nebude váhat použít k prosazení svých cílů vojenské prostředky včetně jaderných a chemických zbraní – Čínská lidová republika

Volení němečtí politici – Angela Merckel a spol.

Zločinecká organizace legálně působící v České republice – Komunistická strana Čech a Moravy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama