MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2011 17:15:58

Aura kolem nekompetentního Kučery

Aura kolem nekompetentního Kučery

Otázka a odpověď

Janin: Pane Dr. Hýsku, sdělte nám, jakými posty Vás Kučera odměňuje za auru, kterou kolem něj v médiích vytváříte. Kučera umožnil zůstat ODS a VPM u moci v HK, na rozdíl od opozice zločiny ODS nerozkrývá. Místo toho má horu placených postů. A kde Vy berete čas na masivní glorifikaci Kučery na webu?


Děkuji Vám za Vaši ostrou otázku. Je logická a tak na ni velmi rád odpovím.


1.Nevytvářím žádnou auru kolem Leoše Kučery. Není to třeba.

2.Leoš Kučera je politický nováček, zastupuje sotva vzniklé regionální sdružení DOMA V HRADCI a v politice se teprve rozkoukává. A teď to podstatné. Leoš Kučera je jeden z mála politiků, kteří jsou inteligentní, manažersky schopní, znají problematiku svého rezortu a jsou NEZKORUMPOVANÍ. Proč si myslíte, že je proti němu nyní vedena kampaň? Musíte znát dobře Hradec Králové a hned víte odkud vítr vane. A mohu si to takto otevřeně dovolit napsat právě proto, že nejsem na městu HK nijak zainteresován. Nemusím nikoho krýt. Nemusím nikomu lhát a nemusím někomu nadbíhat. A to je všechno.

3.S bodem ODS a VPM máte velkou pravdu. Vytvořili jsme v HK po volbách pětikoalici ODS-VPM-HDK-TOP09-DvH. Skutečně jsem věřil, že takto to může fungovat a některé "rošťáky" si uhlídáme. Dnes si tím, vzhledem k současnému cílenému a zcela záměrnému útoku na Kučeru, nejsem vůbec jist. Příští týden ukáže. Jde jednak o audit, jednak o to, zda se koaliční partneři v HK chytnou za hlavu.

4.Rozkrývání zločinů? A proč si myslíte, že je Kučera tak nepohodlný. Myslel jsem si, že informované veřejnosti (a dle otázek tak působíte) je to snad již po přečtení posledních článků jasné.

5.Co se týče placených postů, máte zcela mylné informace.

6.Když se věnuji věcem, které považuji za důležité, čas nepočítám. Nerozlišuji mezi prací a osobním životem. Když je třeba makat 18 hodin denně, tak je to potřeba.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama