PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2018 18:30:58

Paskvil z dílny Krndy, taxikáři a komunální volby

Paskvil z dílny Krndy, taxikáři a komunální volby

Život v České republice je svázán tolika předpisy a zákony, že se v nich už nevyznají ani odborníci.

Zkuste dnes najít právníka, který řeší jak soukromé, tak trestní právo, nebo si zkuste sami vést účetnictví, což je samo o sobě nadlidský úkol.

Stále se však najde dost všeumělů, kteří se vyžívají v lidové tvořivosti. Zákon o provozu na pozemních komunikacích a navazující vyhlášky například přesně uvádějí jaké značky regulují provoz včetně doplňkových tabulek. Krnda, ze svých předvolebních slibů před čtyřmi lety nesplnila ani jeden a Praha díky ní je v podstatně horším stavu, než byla. Nedávno oznámila, že už kandidovat nebude a že tedy může konečně říkat pravdu. Z toho ovšem vyplývá, že celá léta před tímto oznámením sprostě lhala. Tato schizofrenie ji však nebrání ještě na poslední chvíli vymýšlet vyložené pitomosti. Jestli ono to nebude tím, že je prostě pitomá. Její snad už poslední pitomostí bylo vytvoření nové značky pro zákaz vjezdu. A to speciálně pro taxikáře. Bohužel všeobecná neoblíbenost taxikářů u veřejnosti lidem prostě jenom zatemňuje zrak. Sedět doma, ruce v klíně a vykládat, že to těm taxikářům patří je projev naprosté krátkozrakosti. Příště si magistrát může vzít na mušku kohokoliv jiného a různými zákazy a příkazy zase kazit život a podnikání jinému.

Komunální volby se blíží. Proto také Burešova politická divize již ohlásila změny. Místo Krndy bude kandidovat nějaký Nacher. Jestli lidé místo toho, aby posoudili plnění předvolebních slibů hloupě naletí této rošádě, která nemá žádný praktický význam, tak je s Prahou ámen.

Posuzujme strom podle plodů a ne podle listí, tak by měl uvažovat moudrý člověk.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama