Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2018 11:54:00

Třeste se, Číňané

Třeste se, Číňané

Komentář na facebookovém profilu k působení exministra Tvrdíka

 Po volbě prezidenta Trumpa se mluvilo o tom, že tuto volbu očekával a podporoval náš prezident Zeman. Potom kolem toho vše utichlo a lidé už si mysleli, že celá tato záležitost zapadla, ale teď teprve zjišťujeme, že pevné a nerozborné spojenectví mezi prezidenty Trumpem a Zemanem nadále trvá.

Náš prezident přispěchal pomoci Donaldu Trumpovi s největší výzvou, totiž jak se vyrovnat s neustále sílící čínskou velmocí. Vyslal tam pana Tvrdíka.

Jak všichni víme, pan Tvrdík svého času coby ministr obrany na léta poškodil českou armádu. Když se jako manažer ujal Českých aerolinií, přivedl je na mizinu a byly zachráněny v posledním okamžiku, byť ztratily mnoho nejvýhodnějších spojů a jsou teď mnohem menší. Pak se ujal čínských investic v České republice a mohli jsme sledovat, jak to celé dopadlo. Teď ovšem Zeman vysílá pana Tvrdíka do Číny znovu. Třeste se, Číňané.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama