Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2018 17:26:00

České školství zcela ovládly koncepce neziskových organizací

České školství zcela ovládly koncepce neziskových organizací

Komentář na facebookovém profilu ke kvalitě školství

 Výsledek maturitních zkoušek bohužel potvrdil pokračující pokles úrovně znalostí žáků českých středních škol. Dosavadní i stávající vláda podporují systém, kdy české školství zcela ovládly koncepce neziskových organizací. Pod falešnou a vymyšlenou záminkou boje se segregací a diskriminací se školy ničí inkluzí a realizací nesmyslných dogmat o nahrazení znalostí takzvanou kompetencí k učení a ideologicky správnými postoji.

Koncepce EU, jejíž cílem je více než 50% podíl vysokoškoláků, je zhoubná a ničí mladou generaci. Přibývá mladých lidí, kteří chodí dlouho do školy a nic neumějí. Znalosti žáků v českém jazyce a matematice jsou alarmující. Zároveň však chybí řemeslníci a jejich cena na trhu práce často převyšuje práci vysokoškoláků.

Je nutné revidovat společné vzdělávání, podpořit technické a přírodovědné vzdělávání, vrátit do škol řád a pevné standardy znalostí. Součástí nápravy českého školství musí být omezení ideologizace a vlivu neziskových organizací a posílení autority práce českého učitele, včetně jeho dobrého finančního ohodnocení. SPD tyto věci dlouhodobě programově prosazuje a podporuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama