Ing. Tomáš Martínek

Tento profil není využívan. www.tomas-martinek.eu je správný
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2018 17:14:00

Chceme jistotu, že personální změny v Českém rozhlasu nebudou politicky motivova

Chceme jistotu, že personální změny v Českém rozhlasu nebudou politicky motivova

Na dnešním jednání Volebního výboru jsme s kolegou Radkem Holomčíkem požádali, aby se na čtvrtečním jednání výboru mohli k plánovaným personálním změnám v ČRo vyjádřit ředitel Českého rozhlasu René Zavoral a předsedkyně Rady ČRo Hana Dohnálková.

 Na základě dohody členů výboru tak byl na čtvrteční jednání zařazen bod s názvem Informace o plánované reorganizaci pracovních míst v ČRo.

Budou nás zajímat především změny, které se mají týkat zpravodajských pozic, zejména míst investigativních žurnalistů. Podle informací z médií by se propouštění mělo týkat minimálně sta lidí.

Nechceme zasahovat do personální politiky ČRo, ale zároveň nechceme, aby se za změny schovávaly čistky nepohodlných, ale kvalitních zaměstnanců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama