Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2018 17:51:00

SPD jde nadále nahoru - máme 12,2 procenta

SPD jde nadále nahoru - máme 12,2 procenta

Komentář na facebookovém profilu ke květnovému průzkumu volebních preferencí

 Květnový průzkum agentury SANEP, která se v posledních třech letech opakovaně nejblíže trefila do skutečného volebního výsledku SPD, ukazuje, že máme aktuálně podporu 12,2 % občanů, což znamená 1,6% nárust oproti našemu volebnímu výsledku vloni v říjnu. Místo 22 mandátů ve Sněmovně bychom nyní měli 26 a posílili bychom. Dovolte mi, abych vám od srdce poděkoval za Vaši podporu, a slibuji, že budeme nadále ze všech sil prosazovat náš politický program. S tím, jak se blíží důležité letošní říjnové komunální volby, totiž znovu začíná lživá mediální dehonestace a zároveň totální manipulace s předvolebními průzkumy preferencí jednotlivých politických stran. Jednotlivé agentury se zásadně liší ve výsledcích průzkumů. Rozdílnost jejich výsledků jednoznačně potvrzuje buď nízkou profesionalitu nebo vytváření výsledků na základě objednávky. Tak jako tak je to velmi špatně a občané jsou těmito agenturami a s nimi spojenými médii soustavně podváděni a obelháváni. Práce těchto agentur a zaplacených novinářů je součástí manipulace s voliči.

Podvody, cenzura, lži a antikampaně médií a také agentur, které dělají průzkumy volebních preferencí, proti našemu hnutí SPD budou nadále pokračovat. Je to trend vůči všem vlasteneckým stranám po celé Evropě. Jsme totiž tvrdou konkurencí dosavadnímu politickému establishmentu. Nevěřte médiím ani těmto agenturám ani slovo! Česká média a agentury neberou ohled na objektivitu, nezávislost a vyváženost informací, které lidem poskytují. Jejích účelem je něco úplně jiného než vaše informování o reálné situaci v naší zemi a ve světě. Proto nás až na čestné výjimky buď pomlouvají nebo manipulují s průzkumy. Přes tuto neustálou očerňující kampaň však všechny vlastenecké strany v Evropě ve volbách zásadně posilují. Lidé otvírají postupně oči a nenechávají se již obelhávat médii.

Mezi největší manipulátory mezi agenturami patří CVVM (Centrum pro výzkum veřejného mínění) - vzpomínám, jak nám dávali v minulosti pět dní před volbami volební preference 1,5%, ale skutečný volební výsledek byl téměř 7%. Vyzýváme proto naše příznivce k aktivní práci na co nejlepším volebním výsledku našeho hnutí SPD v letošních komunálních volbách a všechny občany vyzýváme k účasti ve volbách. Budeme stavět témeř tři sta kandidátek po celé republice a za SPD bude kandidovat témeř deset tisíc našich členů a podporovatelů. Jsme velkým hnutím, nebojíme se, jsme pozitivní a prosazujeme naplno náš politicky program, aby měli slušní lidé více peněz, bezpečnosti a spravedlnosti.

Dovolte mi, aby Vás vyzval, abyste si udělali svůj názor sami bez médií, mimo jiné i na základě informací, analýz a návrhů řešení, které poskytujeme my. Sledujte nás proto zde na mém profilu, sdílejte všem vašim přátelům, kopírujte příspěvky do mailů a rozposílejte všem lidem kolem Vás, sleduje také náš web www.spd.cz a pokud souhlasíte, podpořte nás. Ukažte českým novinářům, politikům i různým průzkumným agenturám, že je nás hodně a že se nenecháme ignorovat a nenecháme sebou podvodně manipulovat, tak jako tomu bylo dosud.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama