Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2018 17:56:00

Strana prý trpí rozpory a odcházejí členové

Strana prý trpí rozpory a odcházejí členové

Komentář na facebookovém profilu na adresu médií

Další zaplacená novinářská žumpa. Jelikož v posledním průzkumu agentury SANEP stouply volební preference SPD na 12,2%, tak novináři zase přichystali proti SPD další pomluvnou kampaň. 

Redaktorka Babišova IDnes, Barbora Janáková, chystá vymyšlený článek, že SPD prý trpí rozpory, protože od nás prý odešlo 11 lidí na Vysočině, 1 v Plzni, 1 v Libereckém kraji a několik v Moravskoslezském a Pardubickém kraji. 

A zde je moje odpověď, kterou jsem redaktorce na její dotaz poslal, posuďte sami: V hnutí SPD je aktuálně přihlášeno téměř 13 tisíc občanů ČR z toho je 7 tisíc členů, přičemž pro říjnové komunální volby stavíme kandidátky v téměř 300 městech a obcích, kde bude za SPD kandidovat téměř 10 tisíc členů a podporovatelů - v takto velké organizaci je normální, že se několika málo jednotlivcům něco v jejich místní organizaci třeba nelíbí a odchází, přičemž mnohonásobně více lidí zase přichází - a pro vedení SPD je důležité, aby veškerá činnost hnutí probíhala plně v souladu s demokratickými stanovami, které odsouhlasilo Ministerstvo vnitra v souladu s českými zákony. Na prvním místě je prosazování našeho programu, který jsme slíbili voličům. Z toho neustoupíme a zároveň nepřipustíme, aby v SPD vítězily osobní zájmy jednotlivců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama