JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2011 19:31:32

V. Filip a P. Kováčik žádají o vyznamenání obětí bratří Mašínů

V. Filip a P. Kováčik žádají o vyznamenání obětí bratří Mašínů

Informace o dopisu předsedy ÚV KSČM Vojtěcha FIlipa a předsedy poslaneckého klubu KSČM Pavla Kováčika prezidentovi ČR V. Klausovi.

Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip a předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik poslali v uplynulém týdnu dopis prezidentu republiky, ve kterém ho požádali, aby v rámci oslav 28. října 2011 in memoriam udělil státní vyznamenání obětem bratří Mašínů.

 Bratři Mašínové zavraždili mnoho nevinných lidí a řada představitelů českého státu je z ideologických důvodů vyznamenala, čímž ponížila rodiny pozůstalých a zneuctila skutečné oběti. Prezident republiky dal několikrát najevo svůj odstup ke snahám přepisovat historii a navržené vyznamenání by mu dalo reálný základ pro vyjádření těchto postojů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama