Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2018 12:41:00

Je zvláštní, že Filipovi nevadí jako premiér trestně stíhaný pravicový oligarcha

Je zvláštní, že Filipovi nevadí jako premiér trestně stíhaný pravicový oligarcha

Reakce předsedy Senátu Milana Štěcha na článek v dnešním vydání deníku Právo „Jako bych slyšel Okamuru, káral Dolejš Filipa“

 „Poté, co jsem si v dnešním Právu přečetl vyjádření Vojtěcha Filipa, že Miroslava Pocheho do vlády tlačí senátoři ČSSD a především pak já osobně, musím konstatovat, že autorovi těchto slov se nejspíš v důsledku jeho intrikaření vše pomotalo v hlavě. Možná že důvodem je rychlý nástup léta.

Každý, kdo se o politiku zajímá (Vojtěch Filip takovou osobou zajisté je), přece ví, že jsem hned na počátku, kdy se jméno Miroslava Pocheho objevilo ve veřejném prostoru, oznámil, že to není můj šálek kávy. Ještě jasnější stanovisko sdělil můj stranický kolega ze Senátu Jiří Dienstbier. Pokud ale předsednictvo ČSSD nominaci Miroslava Pocheho schválilo a neobjevily se žádné nové překážky pro jeho účast ve vládě, není žádný důvod návrh na ministra zahraničních věcí měnit.

Pokud se Vojtěch Filip prezentuje jako ochránce budoucí „personální čistoty vlády“, tak nechápu, že mu nevadí a naopak silně podporuje, aby v čele vlády stál trestně stíhaný premiér a pravicový oligarcha.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama