ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2011 14:35:00

Zasedání OBSE v Praze se zaměří na trvale udržitelnou energii a dopravu

Zasedání OBSE v Praze se zaměří na trvale udržitelnou energii a dopravu

Závěrečné zasedání 19. Ekonomického a environmentálního fóra OBSE, které začíná v Praze ve středu 14. září 2011, bude zaměřeno na podporu společných aktivit a spolupráce v oblasti rozvoje trvale udržitelné energie a dopravy v zemích OBSE.

V průběhu  třídenního zasedání bude víc než 300 politiků a expertů bilancovat implementaci závazků v oblastech životního prostředí a ekonomiky v 56 členských zemích OBSE a diskutovat o přínosu OBSE k podpoře trvale udržitelné energie a dopravy. Zvláštní zasedání se bude věnovat regionální a sub-regionální spolupráci v této oblasti.

Na zahajovacím plenárním zasedání vystoupí první místopředseda vlády ČR a ministr zahraničních věcí ČR Karel Schwarzenberg,  náměstek ministra zahraničních věcí Litvy  Egidijus Meilunas, generální tajemník OBSE Lamberto Zannier a Goran  Svilanovic, koordinátor OBSE pro ekonomické a environmentální aktivity. Klíčový projev bude mít Ján Kubiš, náměstek generálního tajemníka OSN a výkonný tajemník Evropské hospodářské komise OSN.

Pražské zasedání navazuje na dvě přípravná  zasedání, která se konala v únoru 2011 ve Vídni a v dubnu 2011 v Druskiniknai v Litvě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama