TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2018 14:16:00

Spojené síly pro Prahu 10 povede Tomáš Pek

Spojené síly pro Prahu 10 povede Tomáš Pek

TOP 09 Praha 10 ve čtvrtek představila jména těch, kteří se na její kandidátce budou v podzimních komunálních volbách ucházet o hlasy voličů „na desítce“.

 Kandidátku, kterou povede populární první místostarosta Prahy 10 Tomáš Pek, obsadí nejen stávající radní, ale i nezávislé osobnosti.

“Už dva roky spravujeme desítku. Děláme to odpovědně, protože víme, že pověst naší Prahy změníme jen naprostou otevřeností. O tom, na co se má město zaměřit, ať už tady ve Strašnicích, Vršovicích, Malešicích, nebo Záběhlicích a části Michle či Vinohrad, spolu potřebujeme mluvit. Bavit se o tom, co nás pálí nejvíc,“ řekl na zahájení kampaně Tomáš Pek.

Za Pekem jsou na dalších místech: současný místostarosta Prahy 10 Radek Lojda, radní Ondřej Počarovský a Michal Narovec, na pátém místě pak zastupitel Viktor Lojík.

„Jsme sehraný tým, který k sobě ladí nejen politicky a přátelsky, ale také oblastmi, ve kterých působíme,“ říká Tomáš Pek.

Lídr kandidátky také připomněl, že kampaň začala už před několika měsíci, kdy začala největší kontaktní kampaň v regionu. Díky ní kandidáti navštívili přes 1000 domácností a sebrali už bezmála tisícovku názorů na to, co by Praha 10 měla řešit. Tato data tvořila základ našeho volebního programu.

“Víme, že lidi v naší městské části zajímá zlepšení čistoty, bezpečnosti, a že bychom všichni chtěli snáze najít místo k zaparkování,” komentoval kampaň Radek Lojda, který má v kompetenci právě oblast bezpečnosti.

"Velmi často se vídám s lidmi, kteří mi říkají, co se kde dá zlepšit. Tyto informace i nadále kvalitně analyzujeme a založili jsme na nich náš odpovědný volební program,” řekl Ondřej Počarovský k první fázi kampaně.

Pokračování kampaně se bude opírat o kontaktní kampaň. "Nechceme se připravit o možnost s lidmi dál mluvit, děláme to rádi. Každý, kdo si s námi bude chtít povídat, dostane možnost," říká Tomáš Pek.

Pokud se chcete s některým z topáků vidět, napište si o schůzku a my dojdeme za vámi - pozvánky přijímáme ZDE.

TOP 09 za dva roky ve vládnoucí koalici prosadila například navýšení peněz do školství, významně zlepšila systém podpory spolků, prosadila rekonstrukci dvou základních škol, výstavbu nové školky i to, že roky opuštěná secesní budova staré školy v Olšinách začne znovu sloužit jako základní škola.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama