ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2018 11:49:00

Čest památce profesora Rybky

Čest památce profesora Rybky

Bohužel jsem se dozvěděl velmi špatnou zprávu. V úterý nás opustil a odešel nahoru za svou ženou profesor Jaroslav Rybka. Muž, kterého jsem si nesmírně vážil jako člověka i jako lékaře – odborníka.

 Během své pracovní kariéry pomohl tisícům pacientů. Zaměřoval se přitom především na oblast diabetu. Na toto téma realizoval stovky přednášek u nás i v zahraničí, kde byl také velmi uznávaným odborníkem.

V roce 2015 dokonce získal medaili za zásluhy. A protože je jeho jméno svázáno především ze Zlínským krajem, před dvěma lety získal také cenu Nadace SYNOT za celoživotní přínos v oblasti zdravotnictví.

Ti, kteří se s profesorem Rybkou měli tu možnost se setkat, vesměs oceňovali nejen jeho zapálení pro medicínu a skvělý profesní přehled, ale také lidský přístup, který je zvláště ve zdravotním prostředí velice důležitý.

Jardo, jsem opravdu rád, že jsem měl tu čest být tvým přítelem…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama