ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2018 19:28:00

Dvojitá krádež

Dvojitá krádež

Musím jednoznačně souhlasit. Požadovat zdanění církevních restitucí, které prosazuje koalice ANO, ČSSD a KSČM - Komunistická strana Čech a Moravy, považuji za dvojitou krádež.

 Nejdříve komunističtí soudruzi „znárodnili“ majetek církve, a když po dlouhých letech konečně dosáhneme shody na majetkovém vyrovnání státu a církve, přijdou novodobí soudruzi a začnou spekulovat na tom, že část tohoto nevydaného majetku chtějí v podobě zdanění zpět do státního rozpočtu.

Asi nejsem sám, komu prosazování zdanění církevních restitucí připadá jako závan dřívější ideologie okořeněný neuchopitelnou snahou o změnu pravidel během hry.

Neměli bychom být lhostejní k těmto zdánlivě malicherným politickým hrátkám. Obzvláště v dnešní době je třeba hájit principy, na kterých stojí demokracie a právní stát. Jejich postupné ohýbání může vést k vládě jednoho muže či jedné ideologie. A to určitě nechceme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama