Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2018 21:25:25

Fuj, to jsem se lek.

Fuj, to jsem se lek.

Fuj, to jsem se lek.

 

Jedu autem přes Plzeň a najednou na mě vyskočí nápis - Vyhlašujeme válku. Hnedle jsem naboural. Co se to děje? Na následujících semaforech si nápis mohu lépe přečíst. Vyhlašujeme válku levné práci. Fuj, to jsem se lek. Ještě že tak. To se mi ulevilo. U nápisu je vidět roztomilý kulaťoučký obličej, který tento boj zastřešuje. Na dalším poutači zase hlásá -Zdravotnictví bez polatku a zase na dalším - Důstojné stáří. Zahlédl jsem ještě jeden, který mě uklidnil- Bezpečnou zemí jsme a budeme. Zase ten slastný pocit úlevy. Člověk by řekl, že ten rozpomilý a vlídný obličej, který se hlásí k výše uvedeným heslům patří komunistovi. Chyba. Není to komunista, je to bojovník s vinčestrovkou, náš exhejtman, ministr vnitra Milan Chovanec, který v boji nikdy sice nebyl, a jediný boj, který vedl, byl jen boj o místo na kandidátní listině své strany. Nyní tento bojovník bude vést válku s těmi nízkými mzdami a bude nás zároveň chránit před migranty a teroristy. Už vidím, jak nastavuje svoji mužnou hruď těm neduživým teroristům, kteří možná nejsou stejná váhová kategorie, ale na rozdíl od něj mají svoji víru, fanatismus a někteří válečné zkušenosti. Billboardový bojovník Chovanec nám jistě nepomůže. Obrana zůstane určitě na občanech.

Výše uvedených cílů nemůže dosáhnout sám ani se svojí stranou, poněvadž někteří členové ČSSD tohoto bojovníka označili za zrádce zrádců. S tímto poněkud nepěkným označením souvisí i přísloví- kdo zradil jednou, zradí i podruhé, takže kdo chce tomuto člověku věřit, ať mu věří. Ti členové ČSSD, kteří jej takto nazývají, asi poněkud úkorně nesou okolnosti ohledně "lánského puče". To něco ukazuje o partě, která chce bojovat a chránit.Volby ukáží jakou sílu má reklama a jak silné je rozumné uvažování voličů.

Možná by Chovanec neměl vést válku s nízkými mzdami, ona by to totiž byla podivná a těžko představitelná válka. Jediné, co Chovanec může v takové válce dělat je, že bude zvedat ruku v současné vládě, aby se zvýšila minimální mzdu a mzdy v oblastech, kde mzdu vyplácí stát a pak ještě zvýšit minimální mzdu. Pár týdnů před volbami toho vláda plně využívá. Možná postupuje podle hesla ČSSD- Když bohatne stát, měli by bohatnout i občané. Člověk má chuť tleskat. Když si však takový tleskač vzpomene, že i přes ten deklarovaný blahobyt a růst HDP vláda zase udělá sekeru minimálně 50 miliard za letošní rok, a že je státní dluh 1600 000 000 000 korun, tak ho najednou chuť na tleskání přejde. Tohle je ten blahobyt? Není to je jen zase kupování hlasů?

Když se vrátíme k té válce proti nízkým mzdám tak je třeba mu říct, že by se taková válka musela vést s cizími vlastníky těch továren, kteří takovou mzdu dávají. Ostatně, kdo ty strategické investory do ČR přivedl? Nebyly to vlády pod vedením ČSSD nebo ODS?. Oni tady zase jsou právě kvůli těm nízkým mzdám a strategické poloze naší zeme. Tito naši zachránci si z té své pomoci odvádí domů 400 miliard korun.

ČSSD se profiluje jako strana velkokapitálu, která občas zacpe pusu lidem zvýšením mezd Do zveřejňovaného boje, s těmito globálními firmami, zcela jistě nikdy nepůjde!

Pokud nějaká strana skutečně půjde do boje s nízkými mzdami a dosáhne toho, že budeme mít platy jako v Německu, pak by měla být ve vládě na věčné časy. Toho se však samozřejmě nedočkáme, poněvadž naše země je kolonie a kolonie se málokdy má lépe než její vlastník.

Dne 26.9.2017

Josef Švarcbek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama