ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2018 10:52:00

Buzerace na entou...

Buzerace na entou...

Jinak opravdu nejde nazvat případ, kdy majitel trafiky dostal pokutu 25 tisíc za to, že prodavačka se zpožděním zaúčtovala položku ve výši 22 korun.

 Souhlasím s tím, že k chybám by docházet nebylo, ale nikdo nejsme neomylný. A tady rozhodně nešlo o snahu se o 22 korun obohatit.

I když se oprostím od toho, že EET je naprostý nesmysl, který jen komplikuje všem aktivním lidem život, pořád jsem přesvědčen o tom, že pokuta, která je více než tisíckrát vyšší než částka, zaúčtovaná jen o pár minut později, je přinejmenším neadekvátní.

Podobných případů je jistě daleko více, ne každý se dostane do médií. Pro malé provozovny typu trafik přitom může být likvidační.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama