Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2018 18:09:00

Byla pro mě čest být radní po boku Bohuslava Svobody

Byla pro mě čest být radní po boku Bohuslava Svobody

Komentář na facebookovém profilu ke kritice kandidatury Bohuslava Svobody na post pražského primátora

 To je zase titulek! (ZDE) Nevím, proč bychom někoho hledali, my nemusíme tahat králíky z klobouku, my důvěryhodné politiky máme.

Mimochodem, pan novinář se mě také ptal na názor na Bohuslava Svobodu a toto jsem mu psala do SMS: „Bohuslav Svoboda je pro mě symbolem důvěryhodné a cílevědomé politiky založené na jasných hodnotách. Je to čestný člověk, který dokáže vést tým, naslouchat a rozhodovat.

Naše spolupráce funguje na základě vzájemné důvěry, která v politice není úplně běžná. Byla pro mě čest být radní po boku Bohuslava Svobody. Společně jsme vybojovali nejednu bitvu na magistrátu a v pražské ODS, proti tehdy zajetým starým pořádkům.“ Asi se mu to do článku nehodilo…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama