ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2018 18:45:00

Tahání ministrů z klobouku

Tahání ministrů z klobouku

Nová vláda ještě ani nezačala vládnout a už musela vyměnit dva ministry. Jedno ministerstvo, a to poměrně klíčové, tedy ministerstvo zahraničí, pro jistotu nemá svého plnohodnotného šéfa vůbec.

 Vláda sice získala důvěru většiny poslanců, ale jakým způsobem chce s tímto vývojem nabýt důvěru veřejnosti, to opravdu nevím.

Post ministra vnímám jako vrcholově manažerskou pozici, na kterou by měli být vybíráni profesionálnové, kteří prokázali svou schopnost řídit velkou organizaci, a mají hlubší znalost daného resortu a mají pro něj nějakou vizi. Současná vládní sestava bohužel ale spíše vyznívá jako fotbalový tým složený z hráčů, kteří šli zrovna náhodou kolem.

Na místě je otázka, jak takovou vládu může vůbec někdo brát vážně, ať již doma, nebo zejména v zahraničí?

Tato vláda je jsnad tou nejhorší vládou, kterou naše země od revoluce měla, a to jak po programové, tak zjevně i po personální stránce. Je smutným faktem, že toto lze konstatovat již na samém počátku jejího působení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama