Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2018 19:20:00

Drogy ze společnosti zmizí zdražením piva?! Komunisti musí jásat

Drogy ze společnosti zmizí zdražením piva?! Komunisti musí jásat

Komentář na facebookovém profilu k názorům nové šéfky odboru protidrogové politiky Jarmily Vedralové

Minulý rok jsem "nalítla” na jedno fake news, že socialistická vláda připravuje speciální úřad pro kontrolu alkoholu v restauracích a omezení prodeje. Tehdy mi volal zrovna z Lidovek nějaký člověk-novinář, který mi nikdy v životě jinak nevolal a nutně z toho potřeboval udělat kauzu, že šířím fake news.

Poděkovala jsem za upozornění a veřejně jsem se omluvila i na svém facebooku. Na dotaz tohoto novináře, jak jsem tomu vůbec mohla uvěřit, tak jsem mu odpověděla, že by mě takový postup u socialistů a levičáků (za které jsem už tehdy považovala hnutí ANO) vůbec neudivoval.

A ejhle, rok se s rokem sešel a už to tady máme oficiálně. Drogy ze společnosti zmizí zdražením piva, jasně. Komunisti musí jásat. Já jen nevím, jak se tahle paní dohodne s Babišem, který sliboval snížení DPH na pivo, pravě proto, aby jako “kompenzace za EET” bylo levnější. #VladaBolseviku (viz)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama