Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2018 18:11:00

Pro zákaz islámského zahalování na veřejnosti připravujeme zákon

Pro zákaz islámského zahalování na veřejnosti připravujeme zákon

Komentář na facebookovém profilu k zahalování na veřejnosti

 SPD připravuje zákon na zákaz islámského zahalování na veřejnosti. Náš návrh zákona nebude postihovat například babičku, která má na hlavě šátek, nebo maškarní průvod s maskami. Tak jak to je v Rakousku, v Dánsku, v Belgii či ve Francii.

Proislámští a proimigrační Piráti takový zákon odmítají a kritizují SPD za tento návrh. Jejich poslanec Mikuláš Ferjenčík v Českém rozhlase k našemu návrhu za Piráty řekl: „Naším cílem je, aby jsme my byli ta svobodomyslná společnost. Tenhle zákaz míří přímo proti muslimům. Přijde mi, že ze strany SPD je cíl naštvat české muslimy, aby se radikalizovali.“

Co na tato hloupá a naivní slova říct? Piráti na jednu stanu otevřeně uznávají možnost radikalizace vyznavačů islámu. Dokonce i těch českých. Na druhou stranu nechtějí proti tomu cokoliv dělat, jelikož jsou proimigrační, promuslimští a podporují politiku EU. Hodnocení těchto pirátských postojů nechám na vás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama