Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.08.2018 16:04:00

Kdo jsou ti odborníci, co se o nich pořád mluví?

Kdo jsou ti odborníci, co se o nich pořád mluví?

Komentář na facebookovém profilu k vládě Andreje Babiše

 Nástup druhé vlády Andreje Babiše s nekonečným ustupováním ČSSD v podstatě ze všech podmínek, polovičatým obsazením Ministerstva zahraničí a náhlými změnami jmen ministrů byl bez diskuse nejšílenějším začátkem vlády v moderní historii naší země.

Kdo jsou ti odborníci, co se o nich pořád mluví? Ministryně financí, za jejíhož předchozího náměstkování se rozvinula nehorázná praxe zneužívání zajišťovacích příkazů? Nebo ministr dopravy, který už čtvrtým rokem jen slibuje, co všechno zařídí, ale žádný zázrak se opravdu nekoná, nemáme jasno v tom, kdo bude již za 17 měsíců nově vybírat mýto, klíčové dálnice se pořád spíš nestavějí, než stavějí? Anebo ministryně průmyslu a obchodu? Jak je možné, že v době finišujících úvah o rozšíření jaderných elektráren máme ministryni, která se energetice nikdy nevěnovala?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama