Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2018 21:47:00

Somálští piráti žijí v Německu i se svými rodinami

Somálští piráti žijí v Německu i se svými rodinami

Komentář na facebookovém profilu k pobytu somálských pirátů v Německu

 Po zuby ozbrojení somálští piráti, kteří před osmi lety přepadli německou kontejnerovou loď Taipan, žijí v poklidu v Německu i se svými rodinami. A vysávají tamější sociální systém a nelze je vyhostit. Takové jsou současné německé zákony, které jsou ušité na míru migraci a globalismu.

Příběh začal tím, že posádku německé lodi tehdy osvobodilo nizozemské komando, které piráty na moři zadrželo a vydalo do Německa. Soud v Hamburku vynesl v říjnu 2012 nad zločinci tresty v délce dva až sedm let vězení. Od roku 2015 jsou ale všichni na svobodě. Někteří si svůj trest odpykali a další byli podmíněně propuštěni na svobodu. A podali si v Německu žádost o azyl a žijí tak dále v Německu díky německému sociálnímu systému, který jim vyplácí nemalé peníze. Žádosti o azyl jim byly sice odmítnuty, ovšem ani jeden z nich nebyl dosud vyhoštěn. Dva muži žijí na ubytovně pro běžence, tři v soukromí. Jeden z mužů dostává od státu 1000 euro měsíčně (asi 25 tisíc korun) a má placené zdravotní pojištění. Těm, co mají rodiny, dovolilo Německo dokonce tyto rodiny sloučit, a získávají tak ze systému ještě více peněz. Stát jim například platí školku, všichni mají placené kurzy němčiny.

Problém je také v tom, že somálské velvyslanectví v Německu není schopné vydat mužům pasy, a ti tak nadále zůstávají ve městě a německý stát je živí prostřednictvím štědrého sociálního systému.

Tady vidíte, co nás čeká, pakliže bude Česká republika pokračovat v podpoře politiky Evropské unie. A naše hnutí SPD s tímto zásadně nesouhlasí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama