Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2018 17:32:00

Němce znepokojují dětští islamisté

Němce znepokojují dětští islamisté

Komentář na facebookovém profilu k radikalizaci v islámských rodinách v Evropě

 Tento týden varoval před zradikalizovanými potomky z rodin islámských migrantů šéf německé kontrarozvědky – Spolkového úřadu na ochranu ústavy (BfV) Hans-Georg Maassenn. Podle poznatků německé tajné služby bývají tyto děti od narození vychovávány v duchu extremistického obrazu světa, který legitimizuje násilí vůči jiným a znevažuje všechny, kteří nepatří do islámské komunity.

Plně se tak opět potvrzuje to, před čím již mnoho let osamoceně varuji. V rodinách islámských migrantů do Evropy dochází k nebezpečné radikalizaci až u druhé či třetí generace. Nesnáší původní křesťanské obyvatele Evropy.

Proto SPD navrhuje zákaz propagace těchto radikálních ideologií v ČR – a tento náš návrh zákona již prošel ve Sněmovně prvním čtením. Doufám, že nás ostatní strany podpoří v Parlamentu i v dalších hlasováních. Zároveň připravujeme návrh zákona, který zakáže islámské zahalování na veřejnosti. Po vzoru Rakouska, Dánska, Belgie či Francie. Zákon podáme do Sněmovny během podzimu.

Z analýzy německé kontrarozvědky dále vyplývá, že se objevily informace o „rychlejší a výraznější radikalizaci neplnoletých a mladých dospělých muslimů“. Německo předloni snížilo věkovou hranici umožňující monitorování aktivit podezřelých ze 16 na 15 let, avšak nyní již zaznívají názory pro další snížení věkového limitu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama