Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2018 15:27:27

SPD Tomio Okamura do Senátu.

SPD Tomio Okamura do Senátu.

PODPOŘME JEDINOU REÁLNOU ZMĚNU V SENÁTU, PODPOŘME KANDIDÁTY SPD TOMIO OKAMURA :) Vážení přátelé, kamarádi, spolubojovníci, představujeme Vám dnes naši kandidátku do Senátu za volební obvod Ostrava - Jih, paní Mgr. Ing. Pynelopi Valsamisovou.

 PODPOŘME JEDINOU REÁLNOU ZMĚNU V SENÁTU, PODPOŘME KANDIDÁTY SPD TOMIO OKAMURA :)
Vážení přátelé, kamarádi, spolubojovníci, představujeme Vám dnes naši kandidátku do Senátu za volební obvod Ostrava - Jih, paní Mgr. Ing. Pynelopi Valsamisovou.
Tato naše skvělá, vzdělaná a úspěšná kolegyně a spolubojovnice s řeckými kořeny chce svou kandidaturou a prací pro SPD Tomio Okamura, poděkovat jak této zemi, tak svým spoluobčanům za to, jak jsme přijali její rodiče, ji osobně, umožnili jim zde bezpečně žít, pracovat, studovat a uspět.
Život Pynelopi je dokonalou ukázkou toho, jak si my v SPD Tomio Okamura představujeme soužití suverénních národů a poctivou spolupráci v Evropě. Postavenou na vzájemném úctě, uznávání historických tradic a pomoci těm ve skutečné nouzi, nikoliv těm, kteří nouzi falešně předstírají. Na respektu k zemi, kde žiji a kde se z člověka v nouzi a na útěku, mám šanci stát i s celou svou rodinou, občanem a spolumajitelem této země, pokud jsem součástí přirozené, nikým násilně nevynucované migrace a mám čisté úmysly.
Jsme společně hrdí na tradici Československa i samostatné ČR, která vždy podala pomocnou ruku těm ve skutečné nouzi a zároveň říkáme společně a  zcela jednoznačně, že se nenecháme ani zneužívat ani vytlačovat z našeho životního prostoru.
Pynelopi je dokonalou ukázkou toho, jak my všichni lidé dobré vůle umožníme vždy jiným lidem dobré vůle žít jejich životy, pokud oni respektiují ty naše a je připravená společně s námi bránit tuto zemi před těmi, kteří by ji chtěli zneužívat a znásilňovat k obrazu svému.
Stejně jako všichni naši kandidáti, zvedne Pynelopi ruku pro každý návrh referenda podpořený SPD, pro zákony o hmotné a trestní zodpovědnosti politiků, jejich přímé volbě a odvolatelnosti a v neposlední řadě, vždy podpoří jakýkoliv návrh umožňující rozpuštění Senátu ve prospěch přímé vlády lidu této země.
Děkujeme Ti Pynelopi za Tvou odvahu, máš naši plnou důvěru a v ulicích Tvého volebního okrsku za Tebe budem bojovat jako lvi!
PODPOŘME JEDINOU REÁLNOU ZMĚNU V SENÁTU, PODPOŘME KANDIDÁTY SPD TOMIO OKAMURA :)
Mgr. Lubomír Volný
...................................................................................................................................................................................
 "Senátní obvod č. 71 – Ostrava-město je podle zákona č. 247/1995 Sb. tvořen částí okresu Ostrava-město tvořenou městskými obvody Ostrava-Jih, Proskovice a Polanka nad Odrou." 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama