ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2018 13:36:00

Odpady mohou prospívat a mohou být další surovinou

Odpady mohou prospívat a mohou být další surovinou

Jak lze vidět s narůstajícím množstvím odpadů lze bojovat i jinak než nesmyslnými regulacemi, zásahy do peněženek lidí, zákazy igelitek, brček a dalších věcí, které nám zjednodušují život.

 Dle mého názoru je třeba hledat právě podobná chytrá řešení, která navíc přinesou další efektivitu a zisk. Odpady mohou prospívat a mohou být další surovinou. To je třeba si uvědomovat.

Samozřejmě nepatřím k zastáncům jejich nadbytečné produkce a plýtvání, ale na druhé straně tlak ekoaktivistů, kteří by nejraději Evropu vrátili zpátky na stromy, v celosvětovém měřítku snižuje naši konkurenceschopnost a také kvalitu života. S ekologickými problémy se musíme snažit bojovat chytře, tak aby to pro nás nebylo nevýhodné.

Další zpracování a využití odpadů je právě tou jednou z chytrých cest, kterou bychom měli rozvíjet. Tento nápad z Belgie (ZDE) proto jednoznačně vítám.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama